Hulp bij…

HELING VAN EMOTIES, GEEST EN LICHAAM

Waarmee kun je bij Hypnova terecht?

STEMMING EN GEEST

spanning, stress, burn-out

angst, fobie, trauma

piekeren, remmende denkpatronen

somberte, gevoel van zinloosheid

laag zelfbeeld, teruggetrokkenheid

vast zitten, machteloosheid

slaapproblemen

problemen met eten en gewicht

verslaving en gewoonte

onbegrepen of heftige emoties

LICHAAM

onbegrepen lichamelijke klachten

prikkelbare darm syndroom (pds)

angst en/of pijn bij behandelingen

psychosomatische klachten

LEVENSVRAGEN

bij afscheid en verlies

rond de ‘midlife’-periode

keuzes in de loopbaan

zingeving in late levensfasen

IETS WETEN VERANDERT NIET ALTIJD IETS

Hypnose helpt

BELEMMERINGEN

In het leven van alledag kun je een last dragen, waar je je steeds meer door belemmerd voelt.
Het kan zijn dat het iets is dat je van binnen voelt: een innerlijke verstarring, een herhalend patroon. Of misschien ervaar je iets als pijn of spanning in je lichaam. Wellicht zit iets je emotioneel in de weg, waardoor je niet voluit kunt leven. Of het kan zijn dat je je steeds over iets heen moet zetten, wat je veel energie kost. Of dat iets in jou je ervan weerhoudt de goede keuzes te maken. Misschien is het ook wel iets wat zich tussen jou en anderen in plaatst, of tussen jou en jezelf.

ERVAAR VERANDERING

Wat dit ‘iets’ ook is, het blokkeert je. Vaak ligt het diepere inzicht over de oorzaak in je onbewuste, en daar ligt ook je vermogen om te veranderen. Hypnotherapie is een methode die voorbij het weten gaat en je verandering laat ervaren. Zachte maar krachtige veranderingen vinden plaats, vaak moeiteloos en zonder strijd.

Zachte maar krachtige veranderingen vinden plaats,

vaak moeiteloos en zonder strijd.

JE VERMOGENS ONTDEKKEN

Krachtig, helder, met zelfvertrouwen

Je richt je aandacht naar binnen en je wordt stil. Zo kun je luisteren naar wat diep in jou gaande is. Je onbewuste reikt je in beelden en ervaringen nieuwe inzichten over jezelf aan, waardoor je weer in contact komt met wat werkelijk waardevol is voor jou.

Of het brengt een ver weggestopte ervaring of emotie aan het licht, waarvan je je niet (meer) bewust was en waarin je nu je persoonlijke kracht kunt (her)ontdekken. Wat eenmaal aan het licht is gekomen, kan niet meer in het donker verdwijnen en daar ongemerkt een negatieve invloed op je hebben.

Zo ontdek je je persoonlijke hulpbronnen en nog onontdekte vermogens, en kun je ervoor kiezen deze in te zetten.

Vergelijk jezelf met een ijsberg: je bewuste geest is het topje dat boven het water uitsteekt, het onbewuste die immense massa daaronder. Met hypnotherapie leer je je bewuste samen te laten werken met je onbewuste. Je kunt daardoor met meer zelfkennis en toegenomen vermogens in het leven staan. Krachtig, helder, met zelfvertrouwen.