Praktische info

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Goed om te weten

TARIEF

Een consult kost € 95,- per keer. Na afloop van de sessie kun je het bedrag voldoen met een pinbetaling. Diensten van Hypnova kunnen bij veel zorgverzekeraars vergoed worden uit de (aanvullende) ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor de details van je verzekering of kijk op Zorgwijzer. 

AANTAL SESSIES

De therapie is kortdurend. Dat betekent dat in de meeste gevallen maximaal zes consulten tot het gewenste resultaat leiden. Soms is het doel al eerder bereikt, soms heeft het meer zittingen nodig. De periode tussen twee consulten is twee tot drie weken. 

AFSPRAAK MAKEN

Voor een afspraak kun je bellen, appen of mailen. Meestal kun je binnen enkele weken terecht. Consulten hebben een duur van 1 tot maximaal 1,5 uur. De start is een intakegesprek, waarin afspraken worden gemaakt over het doel dat je wilt bereiken. Ook vorm je je een beeld van de aanpak en plan je vervolgafspraken in. De minimumleeftijd om afspraken te kunnen maken is 16 jaar.

GRATIS VOORGESPREK

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Dat kan. Een gratis voorgesprek van twintig minuten kun je afspreken door te bellen of te mailen. Een voorgesprek kan ook telefonisch. Je bent van harte welkom.

BEROEPSVERENIGING

Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) is Hypnova gebonden aan een beroepscode, kwaliteitsborging en  bijscholingsverplichting.  Ook is Hypnova via de NBVH gebonden aan een klachtenregeling. De eerste stap bij een klacht is om die te bespreken met de therapeut. Kom je er niet uit, dan is de tweede stap om een beroep te doen op de klachtenfunctionaris van de NBVH, waarbij in het uiterste geval een bindende uitspraak gedaan wordt door de geschilleninstantie SCAG.